Eu cred că și banii contează, până la urmă pentru asta joacă, pentru faimă și prestigiu. Nu cred că doar banii îi motivează, cred că au și sentimentul de campioni, ca să demonstreze că merită să ajungă acolo unde ne dorim. Eu zic că, în principiu, anul acesta ne-am dorit foarte mult să ajungem în Champions League sau măcar în Europa League, dar din cauza ghinionului pe care l-am avut în primele meciuri, nu am reușit. Ne-am resemnat și am încercat să continuăm, totuși, pe linia pe care am reușit să ne calificăm, să facem cât se poate de bine.
Cine transmite la tv CFR Cluj - SivassporCFR Cluj – Sivasspor se joacă joi, de la ora 19:45, în grupele Conference League. Meciul va fi livetext pe Prosport. ro și în direct la tv pe Pro Arena. Partida va fi comentată de Adrian Costeiu și Cristi Pintea. Confruntarea poate fi urmărită în direct și pe aplicația Voyo. Meciul CFR Cluj – Sivasspor, programat în grupa G, de la ora 19. 45, va fi arbitrat de olandezul Allard Lindhout, ajutat de Mario Diks şi Erwin Zeinstra, în timp ce rezervă va fi Joey Kooij. Cine transmite la tv CFR Cluj – Sivasspor, din grupa G a Conference League Dan Petrescu crede că echipa CFR Cluj trebuie să facă un joc de echipă foarte bun împotriva Sivasspor, formaţie care are un lot “mult peste media campionatului românesc”.
Normal că ne dorim să rezolvăm calificarea cât mai repede posibil, dar trebuie să ne concentrăm şi să facem un joc bun mâine. Iar la final sper ca rezultatul să ne fie favorabil. Dan Petrescu este mereu concentrat, vrea să câştige fiecare meci. Atât antrenorul, cât şi jucătorii trebuie să fie puţin tensionaţi. Dacă nu eşti tensionat, atunci astea nu sunt pentru tine", a adăugat, la rândul lui, Karlo Muhar. Neluțu Varga, surprize pentru CFR Cluj dacă ajunge în primăvara europeanăFinanțatorul campioanei CFR este gata să se revanșeze față de echipă în contextul calificării mai departe în Conference League, așa că pare decis să scoată o sumă importantă de bani din buzunar dacă ardelenii vor câștiga duelul din Turcia, cu Sivasspor, programat joi seara, de la ora 22:00.
“Ce au jucat cei de la Sivasspr în aceste meciuri, rezultatele n-au fost conform cu ce au jucat. Au jucat chiar foarte bine, dar pur şi simplu când nu intră mingea în poartă… Eu ştiu ce valoare au, ştiu lotul de jucători, mult peste media campionatului românesc, şi sunt conştient că va fi un meci foarte greu, indiferent că au câştigat un meci sau nu. Nu ştiu cine le lipseşte la Sivasspor, dar dacă ne uităm la jucătorii lor de atac… Ambele echipe au şansa lor, 50-50, crede Dan Petrescu Au 11 jucători de echipe naţionale, au salarii de la 800. 000 la un milion de euro, dar e importantă echipa.
"După meciul cu Sivasspor din tur noi nu am mai pierdut. Am câştigat aproape toate partidele şi normal că moralul nostru e foarte bun acum. Meciul de mâine trebuie abordat la victorie. Încercăm să câştigăm, sper să avem mai mult noroc decât în tur. Atunci am avut trei penalty-uri şi un gol valabil, dar nu a fost să fie pentru că nu a văzut arbitrul. Cine va câştiga mâine, va câştiga grupa", a explicat Dan Petrescu. "Acest meci e foarte important pentru noi, dar şi pentru Sivasspor. E multă presiune pe ambele echipe, miza este mare. Vrem să dăm totul mâine, să facem lucruri bune şi să ne calificăm în următoarea fază a competiţiei.
Neluțu Varga a făcut deplasarea alături de componenții lotului în Turcia și anunță că jucătorii au salariile primite la zi, iar motivația este una mare, cu toți dorindu-și îndeplinirea obiectivului încă de mâine seară. "Dorința noastră este să fim cât se poate de corecți față de ei și față de ce înseamnă clubul CFR, tot ce înseamnă angajații noștri. În momentele grele, când a avut clubul probleme financiare, am încercat să ieșim din impas și să ducem steagul corect.
Nu ştiu cine le lipseşte la Sivasspor, dar dacă ne uităm la jucătorii lor de atac… Ambele echipe au şansa lor, 50-50, crede Dan Petrescu Au 11 jucători de echipe naţionale, au salarii de la 800. 000 la un milion de euro, dar e importantă echipa. Dacă noi vom fi bine ca echipă, toate echipele care au venit la Cluj au avut viaţă grea. Noi trebuie să facem mâine un joc de echipă foarte bun. Ambele echipe au şansa lor, 50-50. Cred că va fi un meci fooarte strâns”, a declarat Dan Petrescu. Şi în campionat am dovedit că suntem pe drumul cel bun. Stilul nostru de joc ne dă încredere şi o să ajungem acolo unde ne dorim.
PrimaSport.ro Secțiuni. Video · Fotbal V. Superliga V. FCSB · CFR Cluj · CS Universitatea Craiova · FC U Craiova 1948 · Farul Constanta · Rapid · Sepsi OSK · FC
45, va fi arbitrat de olandezul Allard Lindhout, ajutat de Mario Diks şi Erwin Zeinstra, în timp ce rezervă va fi Joey Kooij. Cine transmite la tv CFR Cluj – Sivasspor, din grupa G a Conference League Dan Petrescu crede că echipa CFR Cluj trebuie să facă un joc de echipă foarte bun împotriva Sivasspor, formaţie care are un lot “mult peste media campionatului românesc”. “Ce au jucat cei de la Sivasspr în aceste meciuri, rezultatele n-au fost conform cu ce au jucat. Au jucat chiar foarte bine, dar pur şi simplu când nu intră mingea în poartă… Eu ştiu ce valoare au, ştiu lotul de jucători, mult peste media campionatului românesc, şi sunt conştient că va fi un meci foarte greu, indiferent că au câştigat un meci sau nu.
Cine transmite la tv CFR Cluj - SivassporCFR Cluj – Sivasspor se joacă joi, de la ora 19:45, în grupele Conference League. Meciul va fi livetext pe Prosport. ro și în direct la tv pe Pro Arena. Partida va fi comentată de Adrian Costeiu și Cristi Pintea. Confruntarea poate fi urmărită în direct și pe aplicația Voyo. Meciul CFR Cluj – Sivasspor, programat în grupa G, de la ora 19.
Dacă noi vom fi bine ca echipă, toate echipele care au venit la Cluj au avut viaţă grea. Noi trebuie să facem mâine un joc de echipă foarte bun. Ambele echipe au şansa lor, 50-50. Cred că va fi un meci fooarte strâns”, a declarat Dan Petrescu. Şi în campionat am dovedit că suntem pe drumul cel bun. Stilul nostru de joc ne dă încredere şi o să ajungem acolo unde ne dorim. Am văzut, cei de la Sivasspor au jucători foarte buni Andrei Burcă Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă.
UEFA Europa Conference LeagueNeluțu Varga, doză de moral pentru CFR înaintea meciului din Europa! Ce le-a promis fotbaliștilorACUM 11 OREDan Petrescu, antrenorul ardelenilor, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul pe care formația sa îl va avea joi seara, în deplasare, și privește cu mult optimism acest duel. CITEȘTE ȘI:NELUȚU VARGA, DOZĂ DE MORAL PENTRU CFR ÎNAINTEA MECIULUI DIN CONFERENCE LEAGUE! CE LE-A PROMIS FOTBALIȘTILORNICOLAE DICĂ ANUNȚĂ SCHIMBĂRI LA FCSB ÎNAINTE DE DUELUL CU ANDERLECHT! "TREBUIE SĂ DĂM ȘANSE ȘI ALTOR JUCĂTORI"GICĂ HAGI, MÂNDRU DE ELEVII PE CARE I-A FORMAT: "SUNT CEI MAI BUNI! " PE CINE A NOMINALIZAT "REGELE"Dan Petrescu țintește victoria în TurciaAntrenorul campioanei CFR Cluj a anunțat că formația sa va juca la victorie meciul din Turcia în încercarea de a câștiga duelul și implicit de a obține calificarea mai departe în competiție.
Meciuri live - Partide importante din fotbal si alte sporturi, in direct - VoyoUEFA Europa Conference League Urmărește aici live, online, meciuri de fotbal din UEFA Europa Conference League. Dacă ai pierdut unul dintre meciuri sau vrei să-l revezi, tot aici ai posibilitatea să o faci. Unele din cele mai cunoscute echipe de fotbal ale Europei se întrec în UEFA Europa Conference League sau UECL, o competiție anuală organizată de UEFA. Cluburile de pe continent se califică în funcție de performanțele obținute în ligile naționale.
(n. r - primă după meciul cu Sivasspor) Cu siguranță! Dacă vor face mâine o surpriză plăcută o să le mai facem o bucurie", a spus Neluțu Varga, pentru PRO TV. Rezultate CFR Cluj în Conference LeagueBallkani - CFR Cluj 1-1CFR Cluj - Sivasspor 0-1Slavia Praga - CFR Cluj 0-1CFR Cluj - Slavia Praga 2-0Ce meciuri mai are CFR Cluj de jucat în Conference LeagueSivasspor - CFR Cluj, joi, 27 octombrie, ora 22:00CFR Cluj - Ballkani, joi, 3 noiembrie, ora 19:45Clasament Grupa G - Conference League1. Sivasspor - 7 puncte2.
Dan Petrescu, optimist înaintea meciului din Turcia. Cu o victorie, CFR e în primăvara europeanăArticol scris de Maria OlteanuCampioana României, CFR Cluj, este la un singur pas de primăvara europeană. Elevii lui Dan Petrescu sunt pe locul secund în Grupa G din Conference League, iar în cazul unei victorii în Turcia, pe terenul lui Sivasspor, formație care ocupă prima poziție în clasament, echipa din Gruia va obține calificarea matematică în următoarea fază a competiției. Atmosfera este una bună în cadrul lotului ardelenilor, care au moralul ridicat înaintea acestui meci, partidă care poate încununa rezultatele din grupele Conference League, acolo unde CFR are două victorii, un egal și o înfrângere.
Sivasspor vs CFR Cluj live stream, score and H2H Sivasspor vs CFR Cluj (Europa Conference League) will kick off at 12:00 on 27 Oct 2022, in Sivas at Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu. Live Sports
Sivasspor-CFR Cluj | UEFA Europa Conference League 2022 Sivasspor vs CFR Cluj: All the latest UEFA Europa Conference League Group stage match information including stats, form, history, and