Poločasová divočina v Edenu vyústila ve výhru Slavie. Olayinka stanovil nový klubový rekordZápas obra s trpaslíkem. Slavia bude chtít vyrovnat sedmigólovou výhru proti St. Joseph's. 7:0 4:0, věřím v domácí prostředí Radši bych uhodl lepší výsledek tedy Hlavně za ten první poločas to mělo skončit aspoň 5:2 celkově, takhle to má pachuť sice kontroly hry druhou půli, ale nedomrdlý takový klasicky slávisticky letos v pohárech. Rekl bych, ze sestava bude dost jina, hodne hracu se bude setrit na nedeli na Plzen Tak mne to naopak přijde ideální zápas, pokud není někdo zraněný, dat to, co chceš na neděli, ať se trošku naladí Trpiš mluvil o řádící viróze, takže ve volbě sestav bude mít dost svázané ruce.
Jde to vidět i na finál konferenční ligy. UEFA to sem dá, i když tu enní stadion, který splňuje její původní podmínky a jsou jiná města, která měla zájem.. Ale Praha je Praha. Ale jsem si jistý, že pokud Superliga vznikne, narve se tam někdo, koho byste do té špičky na první dobrou nezařadili. Pokud bude mít peníze. Něco typu Fenerbahce (velký trh) etc..
To bylo nešťastný, snad bude ale Schranz v pohode Jasná červená, rozhodčí správné řešení Hlavně ale koukne, vidí, vyndá rudou a nazdar, žádný diskuze, žádný emoce, není o čem. Ty naši matlaci by 5 minut cumeli do videa a snad by ji ještě odvolali, že neměl kolíky tak vysoko a nebyl úmysl zranit a kdesi cosi Tak taky do něho zajel přímo před rozhodčim. To není v naší lize žádná záruka Tak v lize máš Zelinku a Adámkovou. Však to vidíš dole. Fotbal není balet. Nevím no, jako při současných pravidlech to ruda je, ale mně se tohle posuzování nelíbí.
Konferenční liga živě: Ballkani vs. Slavia Praha - BetArena.cz Protože když je to na ČT zdarma, proč bych se zvedl z gauče a platil vstupné, že jo. Slavie nakonec vysílající práva na tento zápas prodala
kdo bude zdravej tak nastoupí Podle mě tu plzeň budou chtít odložit, aby se chtěl uzdravit holeš a viroza bude výmluva:D Jako chapu, jen predpokladam, ze tyhle dva zapasy budou kazdy jiny, takze si nejsem uplne jisty jestli by je dokazal naladit. Napr Provoda ocekavam v nedeli, tak si nemyslim, ze by hral zitra. Jo, tak vzhledem i k ty viroze uvidime konferenční liga je úplně zbytečnej projekt, ta soutěž nemá vůbec žádnou úroveň... co to je kf balkani Takže KL je nad tvoji úroveň nebo pod tvoji úroveň? je to sračka a tahle slávisticka skupina obzvlášť Ježíš zalez a počkej si na Superligu, EKL je skvělá příležitost pro menší evropské kluby dostat se do skupin a posouvat se dál Takže Slavie do superligy? Kdyby ty byl velký stadion a lidi chodili na fotbal a číňani slíbili zdesetinásobit rozpočet, tak by to podle mě nebylo úplně mimo. Praha je světově proslulé velkoměsto.
(SPORTOVNÍ TV###) Ballkani Slavia koukněte se 27 října 2022 Slávisté se budou muset obejít bez kapitána Tomáše Holeše, který kvůli zranění vypadl ze hry asi na tři týdny. Sestavy a rozestavení. skrýtzobrazit. SK
(((SLEDUJTE ONLINE))) Slavia Kluž koukněte se živě | Profile Svého soupeře porazili i v Edenu, a přestože Ballkani se nachází v tabulce za Slavií jen kvůli prohře ve vzájemném klání, kvalita by měla
[[[STREAMOVÁNÍ]]] Ballkani Slavia přenos živě 27 října 2022 Jistota postupu se pražské Slavii po dvou duelech s Kluží vzdálila, dalším soupeřeme ve skupině G bude kosovské
Ale ten Kačaraba je marný a chce to přivést nějakou kvalitu. možná že by i stačilo stáhnout Talovjerova z hostovačky. Ten si to tam docela dával. U něho byl hlavně problém v tom, že z něho chtěl mít Trpiš dalšího Součka a dával ho mimo pozici Mě u něj stačilo jak tam byl chvilku a hned neskutečně šel jebat na hřišti (po vlastním dřeváctví) Traorého a pak ho ještě normálně vyfakoval... takovýho hráče co nic nedokázal a dovolí si to k vlastnímu hráči, který je tam služebně jeden z nejstarších... ty píčo toho bych už nikdy v týmu nechtěl. Od té doby je to u mě úplnej píčus. Slavia je po stranach jasne lepsi, jestli nedaji diky tomu aspon 4-5 golu, tak at se odhlasi ze souteze. Slavia Olayinka Letosni Slavka je zatim fakt strasna Jestli z toho bude postup ze skupiny, tak budu hodne prekvapeny.
Samej solista, týmovost je pryc.... Když to srovnám se Slavií která hrála LM nebo tým co vyřadil liecester.... Tak to je obrovský rozdíl jen žlutá Však i žlutá je moc. Vážně nemůže za to, že mu spadnul pod nohu. Ale pod tu nohu ho poslal sám, souhlasím výše že nic zákeřného, ale kopl ho do hlavy jen vlastní vinou Jo, žlutá za faul ok. Ale ten vypinak byla čistá smůla.
[Volný, uvolnit***] Slovácko Köln koukněte se 27 října 2022 Slavia Ballkani ONLINE skupina Konferenční ligy živě Slavia proti Kluži Sivassporu a do Kosova Slovácko má Nice Kolín a
Online: Slavia - Ballkani 3:2, Skupina G - sport.iDNES.cz Lukáš Masopust (Slavia) vstřelil gól. Slavia - Ballkani 3:2 Schranz se uvolnil na levé straně a předal do vápna Olayinkovi, který z
[[ŽIVÁ TV***]] Ballkani Slavia přenos živě 27 října 2022 | CIPECS O své dojmy z pátečního losu základních skupin UECL, který ke Slavii přiřadil do "géčka" Kluž, Sivasspor a kosovský tým FC Ballkani, se
[[Živý přenos>>]=] Slavia Ballkani koukněte se | Profile V duelu na půdě FC Ballkani potřebuje Slavia nutně vyhrát. ️ | Sešívaní dnes odpoledne zamíří do kosovské Prištiny, kde ve čtvrtek vyzvou